Következő edzői tanfolyamunk: Budapest, November 6-7.  INFO >>

Élettel teli edzés Neked!

Aquabag - átlátszó
Aquabag - átlátszó
49 900 Ft
ÚJ

Aquabag - átlátszó

Aquabag - átlátszó
Aquabag - átlátszó
Aquabag - átlátszó

Az átlátszó Aquabag® elsősorban otthoni felhasználásra készült és 25 literes kivitelben kapható. Előnye, hogy látható a benne mozgó víz. Oktatási, tanulási szempontból segít a vizuális inger. 

Ellenálló anyagból készült ez is, melyből még egy darab sem sérült meg nálunk, de erre nem lehet pl ráülni, és nem javasolt földhöz vágni. (A Carbon verzióknak ilyen erőhatások sem ártanak!)

Aquabag®-ek alkalmasak mindarra, mint amire egy homokzsák vagy bolgár zsák, de extra dimenziót adva a víz mozgása által az edzésednek. Kiszámíthatatlansága és dinamikussága hozzásegít a jobb izületi stabilitás, törzserő és egyensúly kialakításához.

Fújd fel levegővel és töltsd meg vízzel könnyedén 2 perc alatt és már edzhetsz is vele bárhol. Edzés végeztével ha akarod leereszted és annyi helyet foglal, mint egy összehajtott farmernadrág.

Az átlátszó Aquabag®-ek is strapabíró anyagból készültek. Bármilyen dinamikusan is mozogsz vele, nem kell félned, hogy baja lesz. (Azt azonban nem javasoljuk, hogy ráülj és hosszan kint hagyd a napon.)

1 év garancia minden Ultimateinstability® termékre! Ingyenes házhozszállítással Magyarország egész területén!

49 900 Ft
Részletek

 

Így használd >>

 

Ezeket a henger alakú felfújható zsákokat vízzel lehet megtölteni. Ezáltal hozzunk létre egy instabil, kiszámíthatatlanul mozgó tömeget.
A 'Home Edition'-nak átlátszó a fala és 25literes kiszerelésben érhető el.

A változó víz ellenállása segít növelni az izületi & törzs stabilitásodat és erőszintedet. Nem csak a nagy izomcsoportokat, hanem a kisebb stabilizáló izomcsoportokat is sokoldalúan fejleszti.


Az Aquabag®-ek nagyon magas minőségű anyagból készültek, ami abszolút alkalmassá teszi őket kültéri használatra is. A zsákok megfelelő kialakítása miatt nem kell aggódni az ütődéstől, dörzsöléstől való sérülésektől. Az Aquabag® töltő rendszere strapabíró és nagyon gyorsan felfújható levegővel és megtölthető vízzel.

Az Aquabag®-en különböző fogantyúk vannak kialakítva, így a gyakorlatok nagyon széles tárháza megvalósítható velük. Teljesen kezdőként is el lehet kezdeni fejleszteni vele a mozgásunkat, de élsportolóknak is megfelelő koordinációs kihívással szolgáló eszköz. Legyél kezdő, vagy élsportoló az Aquabag® hozzásegít a céljaid eléréséhez!

Az Aquabag®-ek tömege kevesebb, mint 1 kg és a leengedett mérete akkora, mint egy összehajtogatott farmernadrág. Így az edzés sehol nem lehet már kihívás. Maximum a sivatag közepén, ahol nem találunk vizet

Megjegyzés: Adj negyed csésze ecetet minden egyes liter vízhez, hogy megelőzd a víz elszíneződését ritka vízcsere esetén.


A több 100 elvégezhető gyakorlat közül egy:

Adatok
Típus
Aquabag
Cikkszám
SWA_10005