Élettel teli edzés Neked!

Hydrovest
Hydrovest
109 000 Ft

Hydrovest

Hydrovest
Hydrovest
Hydrovest
Hydrovest

Hydrovest segítéségével szó szerint felvértezheted magad a víz erejével. Tedd szabaddá a kezeid, és tapasztald meg az instabilitás
végtelen lehetőségét akár sportági, akár erőnléti edzéseid során.

A víz által létrehozott instabilitás segít, hogy fejleszd dinamikus stabilitásodat, optimalizáld mozgásmintáidat, növeld a mozgástanulásod sebességét és a kontrollt mozgásod felett. Segítségével folyamatosan felfedezed tested mozgásának határait, ezáltal megtanulsz jobban reagálni a folyton változó környezetre, aminek élvezni fogod pozitív hatásait a mindennapi élet, a sportsérülés megelőzés és rehabilitáció során egyaránt.

Mivel a kezek és lábak szabadon maradnak így lényegében bármilyen mozgás megvalósítható a Hydrovest használata közben. Ezért is annyira jó az időskori prevenciótól kezdve az élsportolók edzéséig bárkinek.

Raktáron
109 000 Ft
Részletek

 

Ezzel a speciális súlyozott mellénnyel 2016 év sportinnovátori díját nyerte el a brand. A kényelmesen hordható Hydrovest instabilitást visz a mindennapi edzéseidbe, kihívás elé állítva fejleszti törzsedet, koordinációdat és gyorsaságodat.

A Hydrovest úgy lett kialakítva, hogy minden testtípushoz és minden fittségi szinthez passzoljon. Legyél idősödő személy, aki egy csípő sérülésből kifolyólag szorul rehabilitációra, vagy rugby játékos, akinek a célja a minél tökéletesebb elkapás és passzolás, a Hydrovest segít, hogy elérd céljaidat.

Ami az Ultimateinstability Hydrovest-jét egyedivé teszi:

  • Eltérő testméret, eltérő mellény
    A mellény 2 méretben érhető el. Férdiaknak (160-210cm) az M/L mellény ajánlott. Nőknek és gyerekeknek az (140-180cm) S/M mellény lett kifejlesztve, speciális ergonómiai kialakítással.

  • Szabad kezek
    A Hydrovest-en elhelyezett Aquabag lehetővé teszi, hogy a lábak mellett a kezek is teljesen szabadon mozoghassanak megteremtve a lehetőséget, hogy szinte bármilyen mozgást meg tudj csinálni legyen szó futásról, dobásról, hajításról, ütésről. Használd a kreativitásod, hogy felfedezd a víz kiszámíthatatlanságában rejlő erőt bármely mozgás közepette.


Nézzünk egy gyakorlatot:

Adatok
Típus
Aquabag
Márka
Stability Workout
Cikkszám
SWA_10007
Vélemények