Élettel teli edzés Neked!

Pro Ocean Stability Board
Pro Ocean Stability Board
42 000 Ft
39 900 Ft
5

Pro Ocean Stability Board

Pro Ocean Stability Board
Pro Ocean Stability Board
Pro Ocean Stability Board
Pro Ocean Stability Board
Pro Ocean Stability Board
Pro Ocean Stability Board
Pro Ocean Stability Board

Örömmel mutatjuk be a legújabb deszka design-t, a PRO Stability Board-ot, mely OCEAN dizájnal kapható!

Megjelenését hosszú tervezés előzte meg. Kifejezetten fontosnak tartottuk, hogy olyan formatervezése legyen, amire büszke a tulajdonosa. Ezt a fitnesz eszközt biztos nem az ágy alá fogjátok dugni, hanem a nappali dísze is lesz egyben.
Formájából adódóan bizonyos gyakorlatokat nehezebb végrehajtani rajta az eredeti formájú Stability Board-hoz képest. Mivel ennek van egy eleje - így asszimetrikus helyzetekbe "kényszeríti" használóját - ami jellemzőbb is a deszkás sportokra (szörf, wakeboard, longboard, snowboard). Segít abban is, hogyha egyik oldalra már megy egy feladat/trükk akkor próbálkozz a másik oldallal is ;)

1 év garancia, és ingyenes házhozszállítás Magyarország területén

Csomag tartalma:

 • 1db PRO Stability Board
 • 1db parafa henger
 • használati utasítás
 • gyakorlatanyag

 

Felületén cipőben és mezítláb is edzhetsz. 

Ezen a Stability Board-on nincs ütköző a alul a két végén! Elsősorban haladóknak szántuk ezt a terméket, de a használati utasításban leírt tanulási lépcsőket betartva kezdők is nyugodtan választhatják. Ezzel az eszközzel is el tudják sajátítani az alapookat is.

Válassz hazai márkát - ami valóban itthon is készül :)

Raktáron
42 000 Ft
39 900 Ft
Kezdete: 2021.11.25   A készlet erejéig!
Kedvezmény 5
Megtakarítás 2 100 Ft
Részletek

Emeld új szintre az otthoni edzésedet! Legyen Élettel teli az edzésed!

A Pro board kialakításából adódóan - egyik vége hegyesebb /csepp forma/ inkább az elforgatott lábfejes gyakorlatoknak kedvez. Olyan helyzetben tudsz leginkább állni rajta, mint egy hullámszörf deszkán, vagy snowboardon. Természetesen az alapgyakorlatok is végrehajthatóak rajta is, de van, ami nehezebben kivitelezhető ezzel a deszkával. Például egy felugráshoz kevesebb hely van, így érdemes már ugrásnál elforgatni kicsit a lábfejet.


Inspirálódáshoz ajánljuk figyelmedbe következő oldalainkat:

Így használd >>

 

Emeld új szintre edzéseidet!

 • Új kihívások: folyamatos koordináció, egyensúly fejlesztés
  Intenzív edzés a folyamatos teljes idegrendszeri fókusz és izomaktivitás miatt
 • Core izmaid, izületeid körüli stabilizáló izmok folyamatosan erősödnek, gyorsabban és precízebben fognak reagálni várt és váratlan helyzetekben
 • Fun-faktora miatt sokkal szívesebben vágsz bele az edzésbe. Jól ismert gyakorlatok is izgalmassá válnak általa.
 • Minden alkalommal fejlődsz: folyamatos instabilitása által nincs két egyforma mozgás. Új helyzetek megoldása pedig az ideg- és mozgatórendszer aktivitásával oldható meg.
 • Boardjaink segítségével könnyen kialakíthatod mozgáson keresztül a fejlődő szemléletmódot, mely az élet egyéb területein is elkísér.

 

Kinek ajánlott?

Ezt a Pro board-ot elsősorban haladóknak ajánljuk, de természetesen kezdőként is el lehet kezdeni ezzel edzeni. Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy ezen a típuson nincs a végeken ütköző, ezért kicsúszás esetén a deszka és henger könnyebben kigurulhat oldalra... azonban az alapokat megtanulva minden rendben lesz ;)


Hol használhatod?

Használd Stability Board-odat bárhol: otthonodban, kertedben, kedvenc edzőtermedben - ahol csak akarod és van 1m2-nyi egyenletes felületed, de akár nyaraláshoz, edzőtáborba is magaddal viheted. Csúszós talajon érdemes szőnyeget alátenni.


Garancia

Minden nálunk vásárolt Stability Boardra 1 év teljes körű garanciát adunk. Több, mint 4 éves tapasztalat alapján merjük ezt kijelenteni, hiszen fitnesz termekben folyamatos napi használatban sem tört el egy boardunk és egy hengerünk sem.

A Stability Board-ok Magyarországon készülnek egy profi csapattal együttműködésben, akik Európa egyik legismertebb gördeszkalap gyártói. Anyaga és megmunkálása ennek megfelelően a piacon a legjobb minőség.

Teherbírása: 140kg
A board és henger együttes tömege 3,5kg.

80cm hosszú és 30cm széles boardjaink bármely testmagasságú sportolni vágyónak megfelelő választást jelentenek. Kényelmes felület - cipőben és mezítláb is használható.

Biztonságos használat: olvasd el a mellékelt útmutatót a helyes használatról.

Henger: speciálisan kezelt természetes parafahenger Stability Workout logóval az egyik felén. Parafahengerünkkel szinte bármilyen felületen fogod tudni használni a deszkádat. Ha edzés után hengereznél, nyújtanál egyet arra is tökéletes társad lesz!

Adatok
Szín
Ocean
Típus
PRO Board
Cikkszám
SWB_10001
Vélemények