Élettel teli edzés Neked!

Surf Style Winter Board Akció
Surf Style Winter Board Akció
101 600 Ft

Surf Style Winter Board Akció

Surf Style Winter Board Akció
Surf Style Winter Board Akció
Surf Style Winter Board Akció
Surf Style Winter Board Akció
Surf Style Winter Board Akció
Surf Style Winter Board Akció
Surf Style Winter Board Akció
Surf Style Winter Board Akció

Örömmel mutatjuk be a Surf style deszka forma és a legújabb felületi design a Winter Edition ötvözetét.


1 év garancia. Ingyenes szállítjuk házhoz Balance board-odat Magyarország egész területén GLS-el!

Mit tartalmaz:

 • 1 db PRÉMIUM egyensúlyozó deszka
 • 1 db Parafahenger
 • Használati utasítás
 • AJÁNDÉK PROGRAMOK TÖBB, MINT 60 OKTATÓVIDEÓVAL

"Kétballáb Biztos" Program - az alapok :)

"Zero to Hero" ProgramMegjelenését hosszú tervezés előzte meg. Kifejezetten fontosnak tartottuk, hogy olyan formatervezése legyen, amire büszke a tulajdonosa. És olyan felületi design-t kapjon, ami a téli sportok, havas erdők hangulatát varázsolja otthonunka. Ezt a fitnesz eszközt biztos nem az ágy alá fogjátok dugni, hanem a nappali dísze is lesz egyben.

Formájából adódóan bizonyos gyakorlatokat nehezebb végrehajtani rajta az eredeti formájú Stability Board-hoz képest. Mivel ennek van egy eleje - így asszimetrikus helyzetekbe 'kényszeríti' használóját - ami jellemzőbb is a deszkás sportokra (szörf, wakeboard, longboard, snowboard). Segít abban is, hogyha egyik oldalra már megy egy feladat/trükk akkor próbálkozz a másik oldallal is ;)


Felületén cipőben és mezítláb is edzhetsz. 

Ezen a Stability Board-on nincs ütköző a alul a két végén! Elsősorban haladóknak szántuk ezt a terméket, de a használati utasításban leírt tanulási lépcsőket betartva kezdők is nyugodtan választhatják. Ezzel az eszközzel is el tudják sajátítani az alapokat is.

Válassz hazai márkát - ami valóban itthon is készül :)

Raktáron
101 600 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Emeld új szintre az otthoni edzésedet! Legyen Élettel teli az edzésed!

 

A Pro board kialakításából adódóan - egyik vége hegyesebb /csepp forma/ inkább az elforgatott lábfejes gyakorlatoknak kedvez. Olyan helyzetben tudsz leginkább állni rajta, mint egy hullámszörf deszkán, vagy snowboardon.

Természetesen az alapgyakorlatok is végrehajthatóak rajta is, de van, ami nehezebben kivitelezhető ezzel a deszkával. Például egy felugráshoz kevesebb hely van, így érdemes már ugrásnál elforgatni kicsit a lábfejet.


Inspirálódáshoz ajánljuk figyelmedbe következő oldalainkat:

Így használd >>

 

Emeld új szintre edzéseidet!

 • Új kihívások: folyamatos koordináció, egyensúly fejlesztés
  Intenzív edzés a folyamatos teljes idegrendszeri fókusz és izomaktivitás miatt
 • Core izmaid, izületeid körüli stabilizáló izmok folyamatosan erősödnek, gyorsabban és precízebben fognak reagálni várt és váratlan helyzetekben
 • Fun-faktora miatt sokkal szívesebben vágsz bele az edzésbe. Jól ismert gyakorlatok is izgalmassá válnak általa.
 • Minden alkalommal fejlődsz: folyamatos instabilitása által nincs két egyforma mozgás. Új helyzetek megoldása pedig az ideg- és mozgatórendszer aktivitásával oldható meg.
 • Boardjaink segítségével könnyen kialakíthatod mozgáson keresztül a fejlődő szemléletmódot, mely az élet egyéb területein is elkísér.

 

Kinek ajánlott?

Ezt a Pro board-ot elsősorban haladóknak ajánljuk, de természetesen kezdőként is el lehet kezdeni ezzel edzeni. Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy ezen a típuson nincs a végeken ütköző, ezért kicsúszás esetén a deszka és henger könnyebben kigurulhat oldalra... azonban az alapokat megtanulva minden rendben lesz ;)


Hol használhatod?

Használd Stability Board-odat bárhol: otthonodban, kertedben, kedvenc edzőtermedben - ahol csak akarod és van 1m2-nyi egyenletes felületed, de akár nyaraláshoz, edzőtáborba is magaddal viheted. Csúszós talajon érdemes szőnyeget alátenni.


GARANCIA

Minden nálunk vásárolt Stability Boardra 1 év teljes körű garanciát adunk. Több, mint 4 éves tapasztalat alapján merjük ezt kijelenteni, hiszen fitnesz termekben folyamatos napi használatban sem tört el egy boardunk és egy hengerünk sem.

A Stability Board-ok Magyarországon készülnek egy profi csapattal együttműködésben, akik Európa egyik legismertebb gördeszkalap gyártói. Anyaga és megmunkálása ennek megfelelően a piacon a legjobb minőség.

Teherbírása: 140kg
A board és henger együttes tömege 3,5kg.

80cm hosszú és 30cm széles boardjaink bármely testmagasságú sportolni vágyónak megfelelő választást jelentenek. Kényelmes felület - cipőben és mezítláb is használható.

Biztonságos használat: olvasd el a használati utasítást a helyes használatról.

Henger: speciálisan kezelt természetes parafahenger Stability Workout logóval az egyik felén. Parafahengerünkkel szinte bármilyen felületen fogod tudni használni a deszkádat. Ha edzés után hengereznél, nyújtanál egyet arra is tökéletes társad lesz!

Adatok
Szín
Winter
Típus
PRO Board
Márka
Stability Workout
Cikkszám
SWB_10000a
Hasonló termékek