Élettel teli edzés Neked!

Szűrés
Szín
Típus
Ár (Ft)
13 900 Ft - 101 600 Ft

Balance Board

Segítünk akár beltéren, akár kültéren képzeled el az edzésed! A Stability Board a legszórakoztatóbb és legfejlesztőbb sportszer a legfittebb Önmagaddá váláshoz. :)

Minden Board-hoz ajándékba adunk 2 oktató programot ( egyet teljesen az alapoktól kezdőknek; egyet pedig a stabilan állás utáni fejlődéshez) , edzésterveket és haladóknak kihívásokat.

Tudj meg többet erről a szuper akcióról IDE kattintva!

Az alapozó program segítségével garantáltan meg fogod tudni tanulni az eszköz használatát.

A “Zero to Hero” Program pedig garantálja, hogy jópár hónapig élvezd az edzést és folyamatosan fejlődj!

A videótárhoz örökös hozzáférést kapsz, melyben 100+ videó vár Rád.  

A Balance Board ( Stability Board vagy Egyensúlyozó Deszka) az a fitnesz eszköz, melyben találkozik az élmény és folyamatos fejlődés. Egyensúlyozó deszkánk segít a törzs izmaid megerősítésében, a jobb testtartás kialakításában, egyensúlyérzéked fejlesztésében. Egyben remek és szórakoztató módja a fizikai ügyességed és teljesítőképességed javításának. Kiváló felkészülési mód népszerű sportágak kipróbálása előtt, illetve ezen sportágakban való jobb teljesítmény elérése céljából. Tehát, ha szeretnél elkezdeni például snowboardozni, szörfözni, síelni, wakeboardozni, windszörfözni akkor az egyensúlyozó deszka nagyszerű segítőd lesz. Deszkáink gyermekek és felnőttek, valamint kezdők és haladók számára egyaránt megfelelő kihívással szolgálnak. Mindezekhez rengeteg segítséget és inspirációt kapsz social média felületeinken.

 


11termék 111

 

Prémium Boardok - az egyetlen hazai - 100%-ban magyar deszka gyártótól. Magyar Ügyfélszolgálat - gyors szállítás, biztonságos fizetés, tényleges garanciavállalás. Akár kezdő vagy, akár profi sportoló - boardjainkkal Neked is Élettel teli edzéseid lesznek! A kezdetektől “fogjuk a kezed”!

STABILITY BOARD KEZDŐ LÉPÉSEK VIDEÓ:

Napi 10 perc gyakorlással is óriási lesz a fejlődés! De ne lepődj meg ha az esti filmet is a boardon állva akarod majd nézni!

“Régóta szemeztem a stability boarddal. Mivel az egyensúlyérzékem valószínűleg az átlagnál kevésbé fejlett, így alig vártam, hogy elkezdhessem fejleszteni. Egy nap gyakorlással sikerült az első guggolást kiviteleznem, így igazán lelkesen várom, hogy milyen messzire sikerül eljutnom 1 hónap után.” - Zdenka Doma

Stability boardjainkkal teljes testet megdolgoztató edzéseket lehet összerakni, de ha csak 5 percre felállnál az íróasztalod mellől arra is a legjobb választás.

Itt tudhatsz meg szinte mindent a Stability boardok otthoni használatáról!

Így használd >>

Haladóként is folyamatosan motiválunk!

Nézd meg a Youtube csatornánkon lévő kihívásainkat! Kíváncsian várjuk a Te videódat is - melyen ha Instagramon megjelölsz minket, mi is örömmel megosztjuk követőinkkel! Minden boardhoz prémium parafa henger és használati utasítás jár az alaplépések megtanításától a komplett edzésekig. Edzés videókat Youtube csatornánkon fogsz találni! Original boardjainkat kezdőként érdemes választani. PRO boardjainkat haladóknak ajánljuk. Grip Tape-s csúszásgátló boardjainkat vizes közeg ( vízpart, medence, vizes talp lehetősége esetén) érdemes választani.

Ebben a videóban bemutatjuk az Original és a Pro közti különbségeket:

 

Hitvallásunk: Legyen a Te edzésed is Élettel teli! Fejlődj sokoldalúan!

Olyan sporteszközökkel érdemes edzeni, melyekkel az élmény és a fejlődés együtt jár. Ez a hosszú távon fenntartható aktív mozgás; a siker titka. Mindannyiunk gyerekkori önmaga gondolkodás nélkül próbálná ki a Stability Board-ot / kapná fel az Aquabag-et és napestig mosollyal az arcán mozogna vele. Ez az élményekkel, Élettel teli mozgás, folyamatos kihívások legyőzése a fittség, egészség természetes alapja.