Élettel teli edzés Neked!

Blog

Legyen sérülésmentes és (siker)élményekkel teli az idei síelésetek, snowboardozásotok!
Egyensúly és koordinációs gyakorlatokat, amelyek felkészítenek a síszezonra. Gaál Attilát erőnléti és személyi edző többek között a Free Ride Club síversenyzőinek is az edzője.


Legyen ez a legelső lépés az egészséges és fitt önmagad felé!

Ősszel sokan kezdenek életmódváltásba. De persze bármely időszak alkalmas lehet a kezdésre, újrakezdésre!Az emberek egy része az ünnepekre szeret úgy-is-felkészülni, hogy a testét is formába hozza- ha esetleg a "nyári forma" nem jött össze, vagy azóta úgy érzi elengedte magát. Tehát új évszak, újrakezdés, célok, vágyak, tervek. A megvalósítás azonban ennél sokkal összetettebb. Ebben segítünk most nektek, hogy ne féljetek megtenni az első lépéseket!

Egészséges gerinc, fájdalommentes mozgás, törzserősítés

A gerinc egészsége, ereje és hajlékonysága minden mozgásnak az alfája és az omegája. De vajon elég időt szánunk edzés közben az ő megerősítésére? Megfelelő módon, minden irányban és mozgástartományban fejlesztjük? Ezt szeretnénk most tisztázni, mielőtt mindenki belefog ismét a "nagy elhatározásba" a test és izomépítés terén.

Van aki a társaság miatt jár le az edzőterembe és van aki imád fürdőzni az elismerő pillantásokban, sőt, olyan is akad aki nem szereti ezeket a zárt helyeket és úgy dönt, meghagyja másoknak az edzőtermi élményt, a zsúfoltságot, a monoton zenét és az elhasználódott levegőt. Elmeséljük, mi hova és miért tesszük le a voksunkat!

Az egyensúlyozó deszkával kapcsolatban elsőre mindenkinek az egyensúly fejlesztés jut eszébe - érthető módon. :) Azonban többek között a reakcióidő fejlesztésére is kifejezetten alkalmas ez az eszköz, hiszen miközben a talpunk és a deszka alatt folyamatosan mozgásban van a henger testünknek minden pillanatban fel kell dolgoznia az új helyzetet és pontosan, precízen reagálnia kell, hogy egyensúlyban tudjunk maradni.

Tudod mi a legnagyobb probléma a plankekkel? Ugyanazt a monoton, semmit nem érő verziót csinálja szinte mindenki. Amikor az edzés szóba kerül mindenkinek elsők között jut eszébe a plank / statikus alkartámasz nevű gyakorlat. Erről osztom meg gondolataimat a videóban és írom le itt is Nektek a lényeget :)

Az ősz beköszöntével talán még többen vágnak neki az erdőnek-mezőnek, hogy futócipőben fedezhessék fel a tájat, csodálhassák meg az évszak adta gyönyörű színeket, és enyhe időben élvezhessék a terep adta kilométereket. Mindez pont olyan idilli és csábító, mint amilyennek hangzik!

Nem csak áruljuk a termékeket, hanem 100%-ig hiszünk bennük, napi szinten használjuk őket. Az instabil eszközök és változó ellenállások elméleti hátterét és gyakorlati felhasználhatóságát talán nálunk jobban senki nem ismeri hazánkban! A folyamatos szakmai fejlődés és kreatív kísérletezés életünk egyik mozgatórugója. Így a tudás és gyakorlattár csak bővül :)

Miért érdemes tőlünk vásárolni? I. rész

Legyen szó akár egyensúlyozó deszkáról (balance board, stability board) vagy Ultimateinstability termékekről (vízzel töltött zsákok,labdák,mellények) Nálunk kapja a legjobb minőséget!