Következő edzői tanfolyamunk: Budapest, November 6-7.  INFO >>

Élettel teli edzés Neked!

Blog

Az egyensúlyozó deszkával kapcsolatban elsőre mindenkinek az egyensúly fejlesztés jut eszébe - érthető módon. :) Azonban többek között a reakcióidő fejlesztésére is kifejezetten alkalmas ez az eszköz, hiszen miközben a talpunk és a deszka alatt folyamatosan mozgásban van a henger testünknek minden pillanatban fel kell dolgoznia az új helyzetet és pontosan, precízen reagálnia kell, hogy egyensúlyban tudjunk maradni.

Tudod mi a legnagyobb probléma a plankekkel? Ugyanazt a monoton, semmit nem érő verziót csinálja szinte mindenki. Amikor az edzés szóba kerül mindenkinek elsők között jut eszébe a plank / statikus alkartámasz nevű gyakorlat. Erről osztom meg gondolataimat a videóban és írom le itt is Nektek a lényeget :)

Az ősz beköszöntével talán még többen vágnak neki az erdőnek-mezőnek, hogy futócipőben fedezhessék fel a tájat, csodálhassák meg az évszak adta gyönyörű színeket, és enyhe időben élvezhessék a terep adta kilométereket. Mindez pont olyan idilli és csábító, mint amilyennek hangzik!

Nem csak áruljuk a termékeket, hanem 100%-ig hiszünk bennük, napi szinten használjuk őket. Az instabil eszközök és változó ellenállások elméleti hátterét és gyakorlati felhasználhatóságát talán nálunk jobban senki nem ismeri hazánkban! A folyamatos szakmai fejlődés és kreatív kísérletezés életünk egyik mozgatórugója. Így a tudás és gyakorlattár csak bővül :)

Miért érdemes tőlünk vásárolni? I. rész

Legyen szó akár egyensúlyozó deszkáról (balance board, stability board) vagy Ultimateinstability termékekről (vízzel töltött zsákok,labdák,mellények) Nálunk kapja a legjobb minőséget!