Élettel teli edzés Neked!

Rólunk

Vásárlási információk és kapcsolati adatok:

Kapcsolat >>

 

Missziónk

Élettel teli edzéseink segítségével - sokoldalú képességfejlesztés által - visszaadni a mozgás örömét és az aktív, egészséges, sportos élet élményét minél többeknek!

Stability Workout team

 

Nem csak erősebbé, de ügyesebbé, koordináltabbá és gyorsabbá is akarsz válni az edzések által? Eleged van az unalmas konditermi / otthoni edzésprogramokból? Érzed hogy ezekből hiányzik valami plusz, hiányzik az életszerű?

Te is elgondolkoztál már azon, hogy míg a gyerekek mosollyal az arcukon könnyedén, ruganyosan, fáradhatatlanul mozognak, addig a legtöbb felnőttnek ( lehet, hogy épp Neked is) szenvedés a mozgás/edzés?

Ezen változtathatsz velünk!!!

 

Our story

Gaál Attila - a brand megalkotója - sok más gyerekhez hasonlóan játszótérnek, kalandparknak látta az egész világot: fára mászott, fogócskázott, labdázott, futkározott. Rengeteg sportágat kipróbált és élvezettel feszegette képességeinek határait. Az az igazság, hogy most felnőtt fejjel sem teszi ezt másképp.

A legtöbbek “kinőnek” a játékból, elfelejtik a mozgás örömét. “Túlságosan is felnőnek” és marad a mozgásszegény és ingerszegény élet.

Sokkoló látni, hogy milyen kevesen szeretnek mozogni. És sokkoló megnézni a fitnesz világát is! Unalomig űzött gyakorlatok, rossz végrehajtások, élettelen, ego vezérelte mozdulatok. Fejlődés és élmény tekintetében sem közelítik meg ezen edzések a gyermeki szabad mozgást. A kudarc, sérülés és szenvedés annál gyakoribb...

Attila immár felnőttként és apaként - csodálattal és szakmai szemmel figyeli a gyermekek mozgását, fejlődését, (és a felnőttek edzése közti óriási különbséget.)

Rengeteget tanulhatunk a gyerekektől, saját gyermeki énünktől a mozgás tekintetében! Kitartóak, kreatívak, élvezik a tevékenységüket és megállíthatatlanul fejlődnek, ügyesednek, erősödnek. Ezt az élményt és fejlődést hozzuk vissza a felnőtt mozgásba a Stability Workout által!

Legyen szó:

  • otthoni edzésről eszközeinkkel
  • csoportos óráinkon
  • vagy személyi edzéseinken való részvételről!

Lépj ki a megszokottból, hagyd el biztonság illúzióját jelentő komfortzónát, próbálj ki valami újat, hallgass a gyerekkori önmagadra, fejlődj sokoldalúan és megállíthatatlanul!

 

Stability Workout, az Élettel Teli Edzés


1. Miért Élettel teli?

Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár egy élményekkel teli, aktív, boldog élet, aminek része a sport, mozgás, kirándulás - családdal, barátokkal eltöltött aktív idő.

Erre egy unalmas, monoton edzés nem képes felkészíteni. Szükségünk van különböző ingerekre és váratlan kihívásokra az edzésben, hogy a való élet kihívásaira készítsük fel testünket.

 

2. Hogyan?

4 fő területet különítünk el, melyek hozzásegítenek az Élettel Telibb Élethez!

  1. Saját testeddel való sokoldalú mozgás a test- és mozgástudat fejlesztésére
  2. Instabil felületek a koordináció, egyensúly és a reakcióidő fejlesztésére
  3. Ellenállásos gyakorlatok az erőnlét fokozására
  4. Változó ellenállások a váratlan és kiszámíthatatlan élet- és sporthelyzetekre való fekészítés érdekében

Miért több mint egy “átlagos edzés”?

  • Fun és flow élmény
  • Komplex képesség & mozgási intelligencia fejlesztés
  • Életre és sport helyzetekre való felkészítés


Flow állapotban sokkal hatékonyabb a tanulás. Ez természetesen a mozgástanulásra is igaz. Ezt a belső motiváció fenntartásával lehet elérni, melynek “eszközei” a kihívást & élményt jelentő komplex gyakorlatok, feladatok, játékok.

Az emberi test nagyon komplex ‘bioszerkezet’, melynek rengeteg kihívással kell megbírkóznia a mozgások tekintetében.Erre 1-1 képességre fókuszáló, ingerszegény mozgásformák nem tudnak megoldást nyújtani. Testednek reagálnia kell az őt éri ingerekre, mérlegelni, majd gyors döntéseket hozni az adott helyzetnek megfelelően, összehangolni az izmok munkáját - erő és koordináció szintjén egyaránt...

Miért mozgunk olyan fixen, kiszámíthatóan edzés közben - állandó gyakorlatokkal, állandó ismétlés- és szériaszámokkal, amikor az életszerű helyzetek alapvetően hirtelen, váratlanul és kiszámíthatatlanul történnek.

 

Gaál Attila


mindezt megálmodta, megalkotta és e szerint éli mindennapjait.

Rengeteg különböző sportágat űztem éveken keresztül és folyamatosan próbálok ki új sportokat! Mindegyikben örömömet lelem és hozzáadnak az életemhez, a mozgáskultúrámhoz. A gyerekként és felnőttként is megélt szabad mozgás megtanított arra, hogy az emberi mozgások lehetősége végtelen. Ezt komplex, változatos, élményekkel teli edzéssel lehet támogatni és hosszú távon fenntartani.

A mozgás számomra örömforrás. Az új mozgások elsajátítása lehetőség a fejlődésre. Legyen szó egy kitörés variációról, fára mászásról, vagy új sportág megtanulásáról.

Ezt az örömmel végzett mozgásélményt szeretném minél többek életébe visszahozni felnőttként is. Ezért alkottam meg a Stability Workout-ot.”

További információk Attiláról, a koncepciójáról és edzéseiről az Edzések menüpontban!

 

EDZÉSEK >>