Élettel teli edzés Neked!

Stability Workout edzői tanfolyam

Túl vagy az alaptanfolyamokon, esetleg már több képzésen is mégis úgy érzed nem kaptál használható tudást? Sok kérdés van még a fejedben? Sok a tévhit, ellentmondás a fitneszben?

Nincs elég vendégeid? Nincs egy korrekt órabéred? Egész nap edzéseket kell tartanod a megélhetésedért?

Elhiszem! Voltam én is ebben a helyzetben. Jelenleg pedig látom a kollégák elakadásait...

Több, mint 10 éve dolgozok edzőként és rengeteg kollégán látom a bizonytalanságot, vagy (ami még rosszabb) épp a hamis tudásra alapozott téves magabiztosságot.

Elvégeztem legalább 30 tanfolyamot, workshopot idehaza de komplex, átfogó tudást egyiktől sem kaptam, mert...

 • 70%-ban ugyanazt a (bocsánat,de) unalmas Bullsh*t-et szajkózták, amire minden résztvevő lelkesen bólogatott, és elkönyvelte, hogy ő nagy király szakember.... 
 • 30%-ban az eszközeikkel való ‘tökéletes’ mozgást és magát az eszközt próbálták eladni… ( itt is lesznek eszközök, de azt a célt szolgálva, hogy Te bármilyen eszközzel/ eszköz nélkül is majd feltaláld magad!)

Ebből kiindulva - és ezektől eltérően - állítottam össze a tanfolyamom céljait és programját.VENDÉGSZERZÉSI ÉS MEGTARTÁSI GARANCIA
Ez a tanfolyam garantáltan extra motivációt fog adni Neked is és vendégeidnek is. Ha pedig még nincs elég vendéged akkor ennek a tudásnak a birtokában hamarosan megtelítheted a naptáradat. A vendégeid pedig évek múltán sem unják meg a Veled való edzést!

FEKTESS ÖNMAGADBA

Tudtad, hogy az edzők 95% nem képzi magát? ( inkább az instát pörgeti). Valójában nagyon könnyű kiemelkedni az edzői tömegből - elérni azt, hogy elég vendéged legyen és olyan összeget tudj elkérni, ami kiemel a mókuskerékből! A megoldás baromi egyszerű: tanulni kell. De nem mindegy, hogy mit. Akár nagyképűen hangzik, akár nem ez egy egyedülálló képzés idehaza, ami megváltoztatja a gondolkodásmódodat, és garantáltan több vendég fog Téged választani! Válaszd a tudást és magabiztosságot!

 

Legyél Te az az edző,

 • aki kiemelkedik élőben és online térben is a ‘tipikus edző’ kategóriából!

 • akinek a mozgását mindenki irigyli, akitől mindenki szívesen tanulna ( a kollégád vendégei is, és az is, aki 10 éve a terembe jár)

 • akinek a vendégei megszeretik a mozgást. Így hosszú távon a vendégeid maradnak! 

 • aki látja a lehetőségeket a burpee, mountain climber, és plank gyakorlatokon túl. Legyél a legkreatívabb edző - végtelen gyakorlati lehetőséggel.

 

JELENTKEZZ ITT A STABILITY WORKOUT EDZŐI TANFOLYAMRA:

Nézz be egy korábbi tanfolyamunkra:

A tanfolyam leírása

16 óra, melyben az elméleti és gyakorlati részek egymásra épülnek ( kb. 50-50%)

Tematika:

I. A Funkcionális Edzés koncepciója, tudományos háttere és alappíllérei 

 • az evolúciós múltunk és a modern élet adta problémák & lehetőségek megismerése
 • a fitnesz legnagyobb TÉVHITeinek lerombolása

II. A 4 alappillér megismerése - elméleti & gyakorlati szinten

 • Instabil felületek 
 • Saját testünk megfelelő mozgatása a környezettel kölcsönhatásban: A törzs megfelelő edzése- "túl a tévhiteken"; 3D mozgás
 • Változó ellenállások, kiszámíthatatlan ingerekre való reagálás - ami az edzések legnagyobb hiányossága. A “tökéletes” mozgás mítoszának ledöntése.
 • Külső ellenállások 

 

 

További fontos területek, melyekkel megismerkedünk:

 • Intenzitás fokozás lehetőségei komplex értelmezésben
 • A Core, törzs izmainak megfelelő edzése ( Ezen garantáltan meg fogsz lepődni, hogy mennyi tévinformáció van az edzői/gyógytornász fejekben is!)) 
 • Az ízületek megfelelő edzése
 • Pedagógiai alapelvek
 • Fejlődő szemléletmód

Ami jellemezni fogja a képzést:

 • Sok-sok új inger mozgás szintjén
 • Sok-sok új inger elmélet szintjén is, mely átformálhatja jelenlegi edzői gondolkodásodat!
 • Játék, mint fejlesztő eszköz - játékos gyakorlatok
 • És persze sok-sok sikerélmény, és "Aha moment"

 

 

A képzés vezetője: Gaál Attila A Stability Workout brand létrehozója & a képzés kidolgozója A TRX és Ultimateinstability Mo.-i vezetőedzője Örök kísérletező kíváncsi természetű edző vagyok, aki keresi a mozgással kapcsolatos ‘miértekre’ a választ. Nyitott szemmel járva, olyan nemzetközi szakemberektől tanulok, akik legmeghatározóbb alakjai a mozgáskultúra és fitnesz jövőjének ( Paul Venner, Rafe Kelley, David Weck stb.), így olyan információk, gondolatok és látásmód jellemez, mely egyedülálló idehaza.

A képzés sikeres elvégzését igazoló dokumentum: Oklevél magyar & angol nyelven. De remélem inkább a tudásért jössz :)

 

Következő időpont: 2022. november 5-6.

A képzés időtartama: szombat és vasárnap 9.00-17.00 óráig

​Helyszín: ClubGym Zugló 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 21-25. (privát edzőterem & ingyenes belső parkoló)

Jelentkezési és befizetési határidő: 2022. október 28. ​ Fizetés módja

Banki átutalás vagy Banki készpénzes befizetés, bármelyik K&H fiókban Számlatulajdonos neve: Stability Kft. Bankszámla száma: 10402166 - 50526980 - 53861002 ​​

A tanfolyami csoport maximális létszáma: 12 fő. A csoport a befizetések sorrendjében kerül feltöltésre.

 

A 2 napos tanfolyam EREDETI ára 94.900 Ft

A tanfolyam kedvezményes ára: 79.900Ft október 21.-ig történő befizetés esetén!

 

 

Több, mint 12 fő jelentkezett, de még NEM mindenki fizette be a részvételi díjat! A befizetés sorrendjében töltjük fel a helyeket! Így ha ezt MOST (10.24.-e előtt) olvasod, add le a jelentkezésedet és még kedvezményes áron részt vehetsz! Várd meg a válasz email-t, hogy beférsz-e még, és utána mielőbb utalj is! 

Amennyiben ez az összeg több, mint 10 edzésed/alkalmad díja akkor azért (is) van itt a helyed, hogy ezt megváltoztasd! Amennyiben már most elkérsz óránként több, mint 8-10e Ft-ot, akkor pedig kutya kötelességed tanulni a vendégeid és önmagad érdekében! Várlak szeretettel! :)

Végzett edzőként további termék vásárlási kedvezmények vonatkoznak majd Rád. De erről majd a tanfolyamon. :)

"Covid biztos": privát teremről lévén szó nagyon minimális esélyt látok rá, hogy elmaradna a tanfolyam. Ha mégis valami miatt úgy alakulna, természetesen a részvételi díjat vissza utaljuk!

Jelentkezz mielőbb, hogy ne maradj le! Töltsd ki a fenti űrlapot!

 

Jelentkezés   Tervezett Workshopok