Élettel teli edzés Neked!

Blog

Miért érdemes tőlünk vásárolni? II. rész

Gaál Attila
Gaál Attila
2020.05.26 16:39
Miért érdemes tőlünk vásárolni? II. rész

Nem csak áruljuk a termékeket, hanem 100%-ig hiszünk bennük, napi szinten használjuk őket. Az instabil eszközök és változó ellenállások elméleti hátterét és gyakorlati felhasználhatóságát talán nálunk jobban senki nem ismeri hazánkban! A folyamatos szakmai fejlődés és kreatív kísérletezés életünk egyik mozgatórugója. Így a tudás és gyakorlattár csak bővül :)

 

Olyannyira foglalkozunk és értünk az eszközökhöz, hogy külön edzői tanfolyamot is tartunk, melynek 2 legfőbb eszköze a Stability deszka és az Ultimateinstability vízzel töltött eszközei.

 

A Stability deszka alulról - a lábak irányából ad egy folyamatos ingert, amire a teljes testnek gyorsan és precízen reagálnia kell. Szerencsére ez nem csak folyamatos idegrendszeri fejlődést eredményez a használójának, hanem egy nagyon élvezetes program a board-on való mozgás.

 

A vizzel töltött termékek elsősorban kézben tartva ( vagy háton hordva: lásd Hydrovest) okoznak változó ellenállást. Folyamatos fókuszt, gyors reagálást és a teljes test aktivitását igénylik. Kihívás elé állítják az egyensúlyt, izületi stabilitást, törzsizmok integrált és fluid együttműködését és idegrendszerünket.

 

Szakmai, oktatásmódszertani, pedagógiai kérdésekkel kapcsolatban nyugodtan tudtok hozzánk fordulni elérhetőségeinken üzenve nekünk, vagy akár telefonon is.