Élettel teli edzés Neked!

Gyakran ismételt kérdések

Miben segíthetünk?
Igyekeztünk a főmenükben minden fontos információt megosztani Veletek edzéseinkkel, eszközeinkkel, tanfolyamainkkal kapcsolatban, de előfordulhat, hogy ott nem kaptatok választ valamire. Nézd meg itt a leggyakoribb kérdéseket. Amennyiben esetleg itt sem kapsz választ a kérdésedre keress minket bizalommal:

info@stabilityworkout.com
+36202425579

 

 

EDZÉSEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK:


Kinek ajánlott? Van, akinek nem ajánlott?
Mivel mindenkinek érdemes fejlesztenie erejét, koordinációját, ügyességét ezért mindenkire - életkortól, állapottól függetlenül - fejlesztően hat a Stability Workout edzés. Hatását relatíve hamar lehet érezni, mert pl. a koordináció, egyensúly gyorsan fejleszthető. A csoportos óra tökéletes választás lehet, ha szeretsz közösségben sportolni, másokkal együtt feszegetni a határaidat. Egyéni igények (pl.: időpont, specifikus fejlesztés, stb.) esetén érdemes személyi edzőhöz fordulnod. Őket ITT találod!

Teljesen kezdőként is csatlakozhatok?
Igen. Végzett oktatóink fel vannak rá készülve, hogy kezdők és haladók együtt edzenek, és mindenki neki megfelelő nehézségű gyakorlatot kapjon.

Sérülésveszélyes?
Nem. Edzőink még csoportos óra esetén is odafigyelnek és mindenkinek a képességeihez passzoló gyakorlatot adnak. Eszközeink otthoni használata esetén pedig a használati utasítás vezet végig a kezdő lépéseken, melynek hatására 1 hét alatt, napi 10 perc gyakorlással meg fogsz tudni stabilan állni a Stability Board-on.

Mindenki meg tudja tanulni?
Igen! Ideg és izomrendszerünk kortól függetlenül képes a fejlődésre. Természetesen léteznek szenzitív időszakok és fiatal korban van, amit gyorsabban elsajátítunk, de felnőttként, sőt akár szépkorúként sem szabad lemondani a sokoldalúan fejlesztő edzésről. Szerencsére sok pozitív példával szolgálhatunk. :)

Hozzásegít saját sportágamban való fejlődéshez?
Igen. Minden sportágnak van egy bizonyos mértékben egysíkú terhelése, túlterhel bizonyos izmokat, képességeket és alul terhel másokat. A Stability Workout komplexen fedi le a képességeket. Erősíti a gyenge pontokat. Illetve, ha kifejezetten sportágadban való fejlődés miatt jössz személyi edzésre, akkor specifius gyakorlatokkal a sportágadhoz szükséges képességeket még jobban megerősítjük.

Hol vannak az edzések?
Itt találod edzőinket és azt, hogy ki, hol tart edzéseket!

Mennyibe kerül egy edzés?
Csoportos órák esetén a fitnesz termek szabják meg a belépő árakat, amiket itt megtalálsz. Gaál Attilával való személyi edzésről ITT találsz bővebb információkat.

Mit vigyek magammal?
Sportruházat és cipő. ( de van, ahol mezítláb zajlik az edzés)

Személyi edzés érdekel. Hol érdeklődjek?
ITT találod edzőink listáját és elérhetőségeiket!

Élsportoló vagyok. Szeretnék még jobban teljesíteni. Tud ebben segíteni az SW?
Igen. Komplexitásából adódóan sokoldalúan fejleszt, mindig új idegrendszeri kihívással szolgál. Csoportos óráink nagyon hasznosak tudnak lenni. Hobby sportolóként szuper kiegészítés. Élsportolóként a személyi edzést ajánljuk: Gyenge pontjaidat Rád szabva lehet korrigálni, és sportágspecifikus gyakorlatokkal speciálisan tudjuk erődet, állóképességedet, sportági mintáidat javítani.

TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hol vehetem meg az eszközöket?
ITT

Hol használhatóak az eszközök?
Szinte bárhol. A Stability Board-hoz tartozó parafahenger kellően tömör, csúszásmentes és rugalmas felületet biztosít, így teremben, térköveken, csempén, és még földes- füves talajon is jól gurul és megfelelő sportolási lehetőséget teremt. Az Aquabageket bárhol tudod használni. 2 perc alatt megtölthető vízzel, majd levegővel. Edzés végeztével pedig összehajtható és nem foglal több helyet, mint egy farmernadrág.

Otthon is edzhetek az eszközökkel?
Otthoni használatra is tökéletesen alkalmasak, legyen szó akár a Stability Boardról, akár az Aqaubagről. Az egész család számára élvezetes fejlődést biztosít akár önmagában, akár otthoni edzőterem eszközeként.

Hány éves kortól ajánlott?
Már akár 3-4 éves kortól szülői felügyelettel nagyon élvezetes módja a Stability Board az egyensúlyérzék fejlesztésének. Eszközeink használati utasítással együtt érkeznek, mely alapján “gyerekjáték” megtanulni az alapokat!

Mennyibe kerülnek a termékek?
Minden termék árát megtalálod a Shop-ban.

Milyen gyakorlatokat lehet velük végrehajtani?
Youtube csatornánkon rengeteg gyakorlatot bemutatunk. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen!

Mire jó a Stability Board?
ITT találsz részletes leírást a Board-dal való edzés pozitív hatásairól.

OKTATÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Milyen időközönként tartotok képzést?
Kb 3-4 havonta tart Attila 2 napos Stability Workout Képzést. Részleteket az Tanfolyam menüpont alatt és Facebook oldalunkon létrehozott aktuális eseménynél találsz.

Milyen végzettség szükséges ahhoz, hogy részt vegyek a tanfolyamon?
Képzésünket edzőknek, erőnléti edzőknek, sportági oktatóknak, gyógytornászoknak ajánljuk elsősorban. Anatómiai, élettani ismeretek nélkül az elméleti és gyakorlati részek is nehezebben érthetőek meg. De senkitől nem akarjuk elvenni a tanulás lehetőségét, ezért bárki részt vehet a tanfolyamon. Úgy lett összeállítva a tanfolyam, hogy mindenkinek sok-sok hasznos elméleti és gyakorlati információval fog szolgálni. Amennyiben nincs semmilyen előképzettséged azért jelezd felénk, hogy tudjunk róla.

Kiknek ajánlott?

  • Edzőknek ( személyi és csoportos óra tartók)
  • Erőnléti edzők, sportági edzőknek
  • Gyógytornászoknak

A legtöbb edző / gyógytornász a mozgásokban rejlő lehetőségeknek csak egy kis szeletét használja ki. A fitnesz világa tele van tévhitekkel, félreértelmezésekkel. A képzésen ezekre megkapod az egyértelmű, szakmailag és evlolúciosan is alátámasztott magyarázatokat és megismerheted a mozgásban rejlő lehetőségek széles tárházát.

Milyen papírt kapok a tanfolyam sikeres elvégzése után?
Angol és magyar nyelvű oklevelet kap mindenki, aki részt vesz a képzésünkön. De bízunk benne, hogy senki nem a papír miatt jön, hanem a tudás megszerzése a fő motiváció.

 

RENDEZVÉNY

 

Az elmúlt időszakban egyre több cég, eseményszervező talál meg minket, mert nagyon színes és élvezetes programmal tudunk szolgálni!

Igény szerint egészen laza, szórakoztató, ügyességi állomástól kezdve, intenzív csoportos órán át, csapatépítő kihívásokig mindenre van kreatív megoldásunk. Legyen szó akár kis csapatról, akár nagy fesztiváli programról, a Stability Workout programja kiváló választás. Írj nekünk, vagy hívj és megbeszéljük, hogy Nektek, hogyan tudnánk a legjobbat nyújtani!