Élettel teli edzés Neked!

Blog

Miért érdemes tőlünk vásárolni? I. rész

Gaál Attila
Gaál Attila
2020.05.26 12:50
Miért érdemes tőlünk vásárolni? I. rész

Miért érdemes tőlünk vásárolni? I. rész

Legyen szó akár egyensúlyozó deszkáról (balance board, stability board) vagy Ultimateinstability termékekről (vízzel töltött zsákok,labdák,mellények) Nálunk kapja a legjobb minőséget!

2 fő termékcsaládunk van:

1. Stability Deszkák/ Boardok

A Stability deszkákat minőségére garancia az, hogy éve óta tesztelve vannak. Egyre több edzőteremben van napi használatban. Használják csoportos órákon különböző súlyú és ügyességi szinten lévő egyének. Így 100kg felett is strapabíró, és ugrásokat, dinamikusabb ügyességi gyakorlatokat is simán kibír. Nem tört még el egy deszkánk sem! Ezért is vállaljuk rá a garanciát!

Egyre több edző használja országszerte személyi edzésein és csoportos óráin, és egyre több háztartásban használják kicsik és nagyok, nap, mint nap. Így az évek során folyamatos visszajelzéseket kapva fejlesztettük ki a legminőségibb deszkákat.

Szerencsére az ország legjobb gyártóját sikerült megtalálnunk egy Veszprém megyei műhelyben. Daniék Európa egyik legjobb gördeszka lap gyártói, így szaktudásukkal a mi deszkáink gyártásához is nagyban hozzájárultak.

Számunkra a legfontosabb, hogy minden tekintetben a legjobbat adjuk Nektek: felhasználóbarát eszköz,  menő design, könnyű szállíthatóság, szuper minőség, támogató csapat: szakmai és motivációs tekintetben egyaránt.

 

2. Ultimateinstability vízzel töltött termékei

Ultimateinstability termékekkel a világ legnagyobb nemzetközi sport és fitnesz kiállításán találkoztunk először. 

Szerelem volt első látásra, majd a szakmai hátterét megismerve még jobban mélyült a kapcsolódás mértéke.

A termékek megbízhatóak, sokoldalúak, könnyen szállíthatóak és pár perc alatt bárhol, bármikor használhatóak edzettségi szinttől függetlenül.

Ahogy a deszkák, úgy a vizzel töltött zsákok és labdák is folyamatos kihívás elé állítanak, garantálják a fejlődést, az élmény faktort az edzésben, és kreativitással együtt a végtelen gyakorlati megvalósítást.

Anyaguk a vizimentő csónakok anyagához hasonló- így a strapabíróság garantált. Bárhol lehet velük edzeni! Rugby játékosok és nehéz atléták is használják mindennapi erőnléti edzéseik során.