Élettel teli edzés Neked!

Blog

Hasonlítsd össze az edzéseid!

Gaál Attila
Gaál Attila
2022.05.03 20:00
Hasonlítsd össze az edzéseid!

Reméljük láttátok ezt a bejegyzésünket, amiben arra szeretnénk felhívni a figyelmet, miért jó ha olyan edzésben van részed, amit élvezel is.
Nem csak mert hosszútávon ez lesz a fenntartható állapot és nem csak mert "mi úgy gondoljuk". Az időnk drága, ha igénybeveszed- a kondibérletet vagy a személyi edzőt is- drága. Valamivel mindenképp fizetsz, vagy a pénzeddel vagy az időddel.

Ahogyan a posztban is kitértünk rá, az élet olyan sok területén érhet minket utol ez az érzés vagy gondolat és még nem volt olyan, hogy ez a fajta megérzés ne jót súgott volna bárkinek. Előbb-utóbb felmondunk a rossz munkahelyen, előbb-utóbb kilépünk a rossz kapcsolatból. Miért ne vonatkozna ugyanez az edzésünkre? Nem kell ezzel a versenysportig mennünk, sokan azt gondolják hogy csak magasfokú szenvedések árán lehet célt érni, csak rossz érzésekkel kikövezett úton. Pedig ennek nem kell így lennie.


Fontos hogy megismerd magadat annyira, hogy tudd, mire vágysz! Ha versengő típus vagy- próbáld ki magad olyan sportokban, ahol ez teret kap- akadályfutások, tömegrendezvények, spartan race-ek. Ha szeretsz bulizni, várnak a zumba, kizomba és társai, a vidám hangulatú csoportos órák. Ha a kihívások vonzanak, mehetsz falat mászni, via ferrata pályákra, különböző ügyességi sportokra mint slackline, parkour, trambulin. Ez persze csak pár példa volt, de tényleg szinte végtelen lehetőség áll előtted mikor edzésmódszert vagy sportágat választasz.
Apropó edzésmódszer- a fentiek ugyanúgy vonatkoznak az edzésmódszerekre is- nem mindenkinek megfelelő egy crossfit, ahogyan egy hiit vagy egy fegyencedzés- típusú mozgás sem lesz mindenki garantált kedvence. Ha még épp nem találtad meg az igazit, ne keseredj el, lehet hogy egyszerűen csak nem találtatok még egymásra! Ne korlátozzon le az, hogy a lakóhelyedhez közel, vagy éppen a neten hirtelen csak ezt találtad ami úgy érzed, mégsem megfelelő számodra! Manapság rengeteg szuper online edzés is elérhető-külföldi is, illetve akár egy összetartó közösségbe is csöppenhetsz ha alaposan utánajársz a témának.
Amennyiben még keresgéled a neked megfelelőt, fordulj hozzánk bizalommal, gyere, próbáld ki személyi edzésünket-segítünk hogy megtaláld a számodra leginkább élvezetes mozgásformát- de bátran ajánljuk a Stability Boardot is, ami garantáltan levesz a lábadról és a Youtube csatornánkon rengeteg hozzá kapcsolódó oktatóvideót, kihívást és feladatot találsz!
Ha nem a fővárosban élsz, országszerte rengeteg jó edzőt tudunk ajánlani aki elvégezte már a Stability Workout képzésünket! Bátran ajánljuk őket és az edzéseiket, kontaktokért, további információkért keress minket üzenetben!
Akár edzőként, akár lelkes sportemberként várunk sok szeretettel a következő Stability Workout képzésünkön! Itt bepillantást nyerhetsz a kreatív edzésmódszerekbe és garantáltan lesz olyan edzésforma amit élvezni fogsz!