Élettel teli edzés Neked!

Aquabag L méret
Aquabag L méret
74 900 Ft

Aquabag L méret

Aquabag L méret
Aquabag L méret
Aquabag L méret
Aquabag L méret
Aquabag L méret
Aquabag L méret

Aquabag®-ek alkalmasak mindarra, mint amire egy homokzsák vagy bolgár zsák extra dimenziót adva a víz mozgása által az edzésednek.
Kiszámíthatatlansága és dinamikussága hozzásegít a jobb izületi stabilitás, törzserő és egyensúly kialakításához.

Megújult Carbon Design
Exluzív kinézet
Brutál ellenálló anyag

 

A gyakorlatok tárháza végtelen, hiszen a sík bármely irányába enged mozgásokat végrehajtani, a víz pedig folyamatosan hatással van a mozgásodra.

Raktáron
74 900 Ft
Részletek

 

Így használd >>

 

Ezeket a henger alakú felfújható zsákokat vízzel lehet megtölteni. Ezáltal hozzunk létre egy instabil, kiszámíthatatlan mozgó tömeget. Az Aquabag-ek® 3 méretben érhetőek el, hogy mindenki igényeit kielégítse (15, 25 és 40 liter).

A változó víz ellenállása segít növelni az izületi & törzs stabilitásodat és erőszintedet. Nem csak a nagy izomcsoportokat, hanem a kisebb stabilizáló izomcsoportokat is sokoldalúan fejleszti.

Az Aquabag®-ek nagyon magas minőségű anyagból készültek, ami abszolút alkalmassá teszi őket kültéri használatra is. A zsákok megfelelő kialakítása miatt nem kell aggódni az ütődéstől, dörzsöléstől való sérülésektől. Az Aquabag® töltő rendszere strapabíró és nagyon gyorsan felfújható levegővel és megtölthető vízzel.

Az Aquabag®-en különböző fogantyúk vannak kialakítva, így a gyakorlatok nagyon széles tárháza megvalósítható velük. Teljesen kezdőként is el lehet kezdeni fejleszteni vele a mozgásunkat, de élsportolóknak is megfelelő koordinációs kihívással szolgáló eszköz. Legyél kezdő, vagy élsportoló az Aquabag® hozzásegít a céljaid eléréséhez!

Mi teszi az Ultimateinstability Aquabageket® egyedivé?

"Utazásbiztos"
Az Aquabag-ek tömege kevesebb, mint 1kg és a leengedett mérete akkora, mint egy összehajtogatott farmernadrág. Így az edzés sehol nem lehet már kihívás. Maximum a sivatag közepén, ahol nem találunk vizet…

Törhetetlen eszköz, kényelmes használat
Az Aquabag-ek anyaga megegyezik a felfújható vízimentő csónakok falának anyagával és élsportoló rugby játékosok használják nap, mint nap edzésükhöz. Magyarán nagyon jól ellenáll az ütődéseknek, eldobásoknak. A lágy fogantyúk mégis kényelmessé teszik a használatát.

 

Adatok
Típus
Aquabag
Márka
Stability Workout
Cikkszám
SWA_10006kari