Élettel teli edzés Neked!

Szűrés
Típus

Aquabag & ball

Készítsd fel testedet a a sportági- és élethelyzetekre! Reagálj jól a folyamatosan változó helyzetekben! Építs fel egy atletikus, fitt külsőt, melyet egy jól reagáló, gyors, robbanékony izomzat és brutál stabil core/ törzs izmok támogatnak.

Az Aquabag/ball (vízzel töltött zsákokban és labdákban) lévő víz kiszámíthatatlansága és dinamikussága hozzásegít a jobb ízületi stabilitás, törzserő, koordináció és egyensúly kialakításához. Aquabag®-ek alkalmasak mindarra, mint amire egy homokzsák, bolgár zsák, kettlebell vagy súlyzó, extra dimenziót adva a víz mozgása által az edzésednek. A változás az egyetlen állandó, amire ezek a sporteszközök tökéletesen felkészítenek Téged úgy, ahogy semmilyen más eszköz nem képes!


1termék 11

Nézd meg rövid bemutatónkat a vízzel töltött zsákok, labdák és táskákról: azok használatát, és azt, hogy miért is érdemes velük edzeni. A termékekre kattintva további tartalmakat láthatsz!

AQUABAG BEMUTATÓ VIDEÓ

 

AQUABAG EDZÉS

A változó víz ellenállása segít növelni az izületi & törzs stabilitásodat és erőszintedet. Nem csak a nagy izomcsoportokat, hanem a kisebb stabilizáló izmokat is sokoldalúan fejleszti. Az Aquabag-eken® különböző fogantyúk vannak kialakítva, így a gyakorlatok nagyon széles tárháza megvalósítható velük.
A zsákok és labdák 15, 25 és 40 literes kiszerelésben érhetőek el. Természetesen edzettségi szinttől függ, hogy mennyi vizet töltesz bele. A víz tömege az egyik változó amivel nehezíthető vagy könnyíthető a gyakorlat. De más szempontok szerint is könnyíthetőek és nehezíthetőek a gyakorlatok. Variálva a sebességgel, végrehajtással, mozgástartománnyal, irányokkal a gyakorlatok és kihívások tárháza végtelen!
Legyél kezdő - aki az alapoktól kezdi építeni erejét és koordiáncióját - vagy élsportoló - aki az extra 10% elérésén dolgozik - az Aquabag-ek® hozzásegítenek a céljaid eléréséhez.

AQUABAG® TERMÉK INFORMÁCIÓ

A zsákok megfelelő kialakítása miatt nem kell aggódni az ütődéstől, dörzsöléstől való sérülésektől. Mi teszi az Ultimateinstability Aquabageket® egyedivé?

‘Utazásbiztos’
Az Aquabag-ek tömege kevesebb, mint 1kg és a leengedett mérete akkora, mint egy összehajtogatott farmernadrág. Így az edzés sehol nem lehet már kihívás. Maximum a sivatag közepén, ahol nem találunk vizet…

Törhetetlen eszköz, kényelmes használat
Az Aquabag-ek anyaga megegyezik a felfújható vízimentő csónakok falának anyagával és élsportoló rugby játékosok használják nap, mint nap edzésükhöz. Magyarán nagyon jól ellenáll az ütődéseknek, eldobásoknak. A lágy fogantyúk mégis kényelmessé teszik a használatát. Az Aquabag-ek® töltő rendszere strapabíró. Nagyon gyorsan felfújható levegővel és megtölthető vízzel. A termékeket pumpával és gyakorlatanyaggal együtt küldjük!

1 év garancia minden Ultimateinstability termékre!
Ingyenes házhozszállítással Magyarország egész területén 4-6 munkanap alatt DPD-vel! Egyszerű, gyors és biztonságos fizetési megoldások! Mindegyik termék könnyen megtölthető, felfújható; könnyen szállítható, tömege pedig kevesebb mint 1kg (víz nélkül).


Mutatjuk mennyire egyszerű az “installálása”! Bárhol edzhetsz vele!

Youtube csatornánkon további videókat találsz az Aquabag, Aquaball és Hydrovest használatáról. Érdemes megnézni őket! >>>


Hitvallásunk: Legyen a Te edzésed is Élettel teli! Fejlődj sokoldalúan!

Olyan sporteszközökkel érdemes edzeni, melyekkel az élmény és a fejlődés együtt jár.  Ez a hosszú távon fenntartható aktív mozgás; a siker titka. Mindannyiunk gyerekkori önmaga gondolkodás nélkül próbálná ki a Stability Board-ot / kapná fel az Aquabag-et és napestig mosollyal az arcán mozogna vele. Ez az élményekkel, Élettel teli mozgás, folyamatos kihívások legyőzése a fittség, egészség természetes alapja.