Élettel teli edzés Neked!

Gyakorlatok / edzéstervek

Az alapok után jöhetnek a szórakoztató, kihívást jelentő, vagy éppen izzasztó edzések! Nappali, kert, terasz, street workout park vagy edzőterem. Bárhol belevághatsz!

Edzésterv a fenék, comb és hasizmok formálására

Kezdő csajos edzéstervünkkel a feneket, combokat, hasizmokat formáljuk egy élvezetes, de izzasztó edzés keretében. Ne ijedj meg! Ez valóban kezdő program tud lenni. De ezt megelőzi a kb 1 hétnyi - napi 10 perc gyakorlás - amíg az alapokat elsajátítod!


Egyensúly, reakcióidő, törzs és láberősítés edzés

Síelő & snowboardos edzés, melyben az egyensúly, reakcióidő, törzs és láberősítés került a fókuszba. Érdemes a téli szezon előtt heti szinten gyakorolni, hogy életed legjobb csúszásai idén legyenek :)

 

Csatornánkon természetesen további edzésterveket is találtok >>

 

Ebből a videóból pedig rengeteg ötletet meríthetsz, hogyha csak úgy mozognál, gyakorolnál, új kihívást keresel :)

 

Szeretjük a random edzéseket is, ezért Téged is erre invitálunk. Vedd elő a boardodat és mozogj szabadon akkor is ha csak 5 perced van. Engedd el a fantáziád és hagyd a testednek, hogy feszegesse a határait. Nagyon gyorsan fogsz tudni így fejlődni. Lehet, hogy kezdetben egy edzés videónkból csak egy gyakorlatot érdemes kiválasztanod és azt begyakorolnod. 5-10 perc mozgásra könnyebb időt szánni. Érdemes óránként felkelni az íróasztal elől és átmozgatni magad. Teljesen frissen, kicserélve fogsz visszaülni dolgozni néhány perc szórakoztató aktivitás után.

 

Mire jó a Stability Board?    Stability board alapok    Kihívások haladóknak    Aquabag használata