Élettel teli edzés Neked!

Stability Workout csoportos óra

Stability Workout csoportos óra

Csatlakozz csoportos óráinkhoz, ahol a jó hangulat, a közösség motiváló ereje és a fejlődés garantált!

A Stability Workout a képességek komplex fejlesztéséről szól. Nagy hangsúlyt fektetünk az egyensúlyra, koordinációra, de az állóképesség és erő fejlesztése sem marad ki az edzéseinkből.

4 jellemző gyakorlatanyag jellemzi edzéseinket, melyek hozzásegítenek az Élettel Telibb Élethez!

  1. Saját testeddel való sokoldalú mozgás a test- és mozgástudat fejlesztésére
  2. Instabil felületek a koordináció, egyensúly és a reakcióidő fejlesztésére
  3. Ellenállásos gyakorlatok az erőnlét fokozására
  4. Változó ellenállások a váratlan és kiszámíthatatlan élet- és sport helyzetekre való felkészítés érdekébenCsatlakozz a Hozzád legközelebb lévő csoportos edzéshez. Lépj ki a megszokottból és fejlődj egy inspiráló, nyitott csapattal együtt! Csoportos edzéseinken kortól*, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül várunk Mindenkit szeretettel! (érdeklődj az adott fitnesz teremnél/ edzőnél, hogy milyen életkortól lehet náluk edzeni)Az edzői listában láthatod, hogy ki és hol tart csoportos edzést. Vedd fel az edzővel a kapcsolatot és vágj bele akár még ma!

 

Stability Workout edzők >>

 

Nem szeretnél keresgélni? Töltsd ki az alábbi űrlapot és mi elküldjük Neked a hozzád legközelebb eső edzés helyszínét, időpontjait és minden kapcsolódó információt:

Hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a törvényi előírások és az adatkezelési szabályzatban foglaltak betartásával a megkeresésemmel kapcsolatban feldolgozzák és kezeljék.